Colla Ecologista La Carrasca d'Alcoi

C/El Camí, s/n (Glorieta)
Apartat de correus 252
03800 Alcoi (País Valencià)

     
Conferència de Kistiñe García - Pesticides i contaminants hormonals: un perill per a la salut humana

Alcoi, 28 de novembre de 2015, a les 18 h

al Club UNESCO
(C/Cid, 12 - baixos)

CONFERÈNCIA:
Pesticides i contaminants hormonals:
un perill per a la salut humana

a càrrec de Kistiñe García

Kistiñe García  és membre d’Ekologistak Martxan,  redactora del blog "Libres de contaminantes hormonales" i responsable de comunicació de la campanya d'Ecologistes en Acció contra els contaminants hormonals
 
Cada vegada sabem més sobre els contaminants hormonals que s'amaguen en cosmètics, teixits, aliments, envasos o pintures. Són substàncies químiques tòxiques que "confonen" i alteren el nostre sistema hormonal, amb greus conseqüències per a la salut: des d'infertilitat a càncer de mama o de testicles, passant per un ampli ventall de problemes de desenvolupament immunitari o neuronal.

Ja s'ha demostrat que no hi ha un llindar de seguretat per a aquestes substàncies, ja que causen danys a dosis molt petites i s'acumulen en els nostres organismes i en els dels animals. Per tant, l'única solució és eliminar-les del nostre entorn. I això és perfectament viable, perquè hi ha alternatives no perilloses.

No obstant això, la Comissió Europea, més pendent d'atendre els interessos de les grans empreses que de vetlar per la salut de la població, s'obstina a retardar l'aplicació d'una normativa sobre contaminants hormonals.


Organitza: Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció

Amb la col·laboració del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d'Alcoi


Colla Ecologista La Carrasca - Ecologistes en Acció d'Alcoi

[La Carrasca-Ecologistes en Acció]    [Ecologistes en Acció PV]    [Confed.  estatal d'Ecologistes en Acció]