Colla Ecologista La Carrasca d'Alcoi

C/El Camí, s/n (Glorieta)
Apartat de correus 252
03800 Alcoi (País Valencià)


XIV MARXA PER LA DESMILITARITZACIÓ DE LA SERRA D'AITANA


Marxa per la Desmilitarització de la Serra d'AitanaEl pròxim diumenge 28 de maig us esperem per a passar un dia reivindicatiu, lúdic i de trobada amb la natura. Un dia per a demanar la protecció mediambiental d'Aitana i també per a demanar que siga alliberada de la presència militar. Serà una jornada muntanyenca, de reivindicació pacífica i de convivència.

Ens trobarem a les 9,30 del matí a les portes del Safari Aitana. Des d'allí farem una curta marxa fins al mateix port, on està la reixa que tanca la carretera dels radars, davant de la qual llegirem els manifestos després d'esmorzar. En acabar ens traslladarem a peu o amb cotxe a la font de l'Arbre, des d'on farem una excursió fins la carena de la serra (qui vulga pot quedar-se a passar el matí a la font de l'Arbre, un bonic espai de la serra, ombrejat i amb aigua).

Convé dur calçat adequat per a caminar per la muntanya, barret, cantimplora i protecció solar. També aliments per a esmorzar i dinar, ja que la idea és menjar tots junts a la font de l'Arbre després de l'excursió.

L'eixida d'Alcoi serà a les 8.30 des de la plaça d'Al-Azraq. Anirem amb vehicles particulars (en el punt d'eixida ja ens repartirem entre els cotxes disponibles per tal d'utilitzar només els necessaris).

Per la pau, la desmilitarització del territori i la protecció dels nostres espais naturals, PARTICIPA!
 
 
 
Dissabte hi haurà també una acampada a Sella i, a les 19.00 h, a la biblioteca de l'escola, la presentació del llibre "El opio del pueblo: Crítica al modelo de ocio y fiesta en nuestra sociedad".
 [La Carrasca-Ecologistes en Acció]    [Ecologistes en Acció PV]    [Confed.  estatal d'Ecologistes en Acció]